Додатоци за Mozilla Firefox, со што ќе можете да преземате музика од Vkontakte

Pin
Send
Share
Send


Вконтакте е светски позната социјална услуга која не е само средство за комуникација, туку и огромна библиотека на аудио и видео датотеки. Не е изненадувачки што Mozilla Firefox има различни алатки за преземање музика од Вконтакте.

Ако требаше да преземете музика од Вконтакте преку прелистувачот Mozilla Firefox, тогаш дефинитивно треба да инсталирате специјален приклучок што ќе ви овозможи да ја извршите оваа задача. Подолу ќе разгледаме листа на најпопуларните додатоци кои ќе ви овозможат да ја преземете вашата омилена музика од популарна руска социјална услуга.

Firefox приклучок за преземање на музика Vkontakte

1. VkOpt

VkOpt е најпопуларен додаток на прелистувачот за социјалната мрежа Vkontakte, кој додава многу можности на оваа страница, вклучувајќи ја и можноста за преземање музика на компјутер.

За жал, поради транзицијата на Vkontakte на нов дизајн, некои функции на овој додаток можеби сè уште не се прилагодени, но овој додаток веќе може да преземе музика.

Преземете додаток VkOpt

2. Savefrom.net

Друг добро познат додаток на Bowser, чие дејство, овој пат, се однесува не само за музиката Vkontakte, туку и за другите популарни социјални услуги со аудио и видео содржина.

По инсталирањето на овој додаток, во близина на аудио записот ќе видите икона за преземање, со кликнување на која ќе започне преземањето на избраната песна на вашиот компјутер.

Преземете додаток Savefrom.net

3. Видео преземање Помош

Овој додаток е единствен по тоа што неговиот ефект се протега не само на социјалната мрежа Вконтакте, туку и на сите други страници каде постои можност за репродукција на аудио и видео преку Интернет.

За да преземете музика користејќи го овој додаток, треба да ја ставите патеката на репродукција и да кликнете на активираната икона за додаток во горниот десен агол, по што ќе биде побарано да ја преземете избраната песна на вашиот компјутер.

Преземете додаток за преземање видео-помошник

Секоја од предложените додатоци е ефикасна алатка за прелистувачот Mozilla Firefox, со која можете да преземате музика од Vkontakte Firefox во секое време.

Pin
Send
Share
Send