Камелеон 1

Pin
Send
Share
Send


Промена на вистинска IP адреса е едноставна постапка што може да се направи на две сметки со помош на специјализирани програми. Денес ќе се фокусираме на Камелеон - популарна алатка за оваа задача.

Камелеон е популарна програма за промена на вистинската IP адреса, која може да се користи за различни ситуации: одржување целосна анонимност на Интернет, поврзување на пристап до блокирани страници, како и подобрување на безбедноста на вашите информации преку шифрирање.

Ве советуваме да видите: Други програми за промена на IP адресата на компјутер

Изберете ја IP адресата за земја

Во бесплатната верзија на програмата, IP-адресата на само Украина е достапна за вас, но, откако стекнавте платена верзија, список што се состои од 21 сервери и 19 земји ќе се отвори пред вас.

Комплетна анонимност

Користејќи ги можностите на Камелеонот, можете да бидете потполно сигурни во вашата анонимност и безбедност при пренесување на лични податоци на World Wide Web.

Поддршка за повеќето уреди

Програмата Chameleon е дизајнирана не само за Виндоус, туку и за десктоп оперативни системи како што се Linux и Mac OS X. Овој производ е исто така поддржан од мобилни платформи - iOS и Android.

Предности:

1. Не бара инсталација на компјутер;

2. Постои бесплатна верзија, но со некои ограничувања;

3. Едноставен интерфејс со поддршка од руски јазик.

Недостатоци:

1. Бесплатната верзија на програмата е многу ограничена, овозможувајќи ви да се поврзете само со IP-адресата на Украина.

Камелеон е најлесната алатка за работа со менување на IP адреси. И ако, на пример, во програмата Proxy Switcher ќе најдете широк опсег на поставки, тогаш тука тие практично не постојат.

Преземете Судскиот камелеон

Преземете ја најновата верзија на програмата од официјалната страница

Оценете ја програмата:

★ ★ ★ ★ ★
Оценка: 4,04 од 5 (26 гласови)

Слични програми и статии:

Програми за промена на IP Автоматско скриј IP Како да се поправи грешката на windows.dll што недостасува Безбедно

Споделете напис на социјалните мрежи:
Камелеон е ефикасна и лесна за употреба алатка за промена на IP адреси. Апликацијата има убав графички интерфејс и основен сет на поставки.
★ ★ ★ ★ ★
Оценка: 4,04 од 5 (26 гласови)
Систем: Виндоус 7, 8, 8.1, 10, XP, Виста
Категорија: Прелистувачи на Windows
Инвеститор: Камелеон
Цена: 72 $
Големина: МБ
Јазик: руски
Верзија: 1

Pin
Send
Share
Send