Додатоци за преземање музика во Mozilla Firefox

Pin
Send
Share
Send


Mozilla Firefox прелистувачот е моќен веб прелистувач кој овозможува стабилно прикажување на веб-страници со целата содржина. Меѓутоа, ако можете да пуштите музика на Интернет на која било страница, тогаш преземањето датотеки со помош на вградениот прелистувач нема да работи. Тука ќе треба да се свртите кон помош на специјални натоварувачи со додатоци.

Денес ќе разгледаме неколку бесплатни додатоци за Mozilla Firefox кои ви овозможуваат да преземате музика на компјутер што само пред тоа би можеле да ги слушате преку Интернет.

Вкопт

Популарен мултифункционален додаток за Mozilla Firefox, чија работа е насочена кон социјалната мрежа Вконтакте.

Со овој додаток можете да ги исчистите theидовите и приватните пораки со еден клик, да ги замените известувањата за звук, да преземате видеа и, се разбира, да преземете музика.

Преземете додаток VkOpt

Savefrom.net

Корисен додаток на прелистувачот Mozilla Firefox, кој ви овозможува да преземате музика од разни социјални услуги: Вконтакте, Однокласници и други.

Додатокот има одличен интерфејс и ви овозможува да преземате не само музика на вашиот компјутер, туку и омилени видеа.

Преземете додаток Savefrom.net

Видео преземање Помош

И покрај името на додатокот, тој е во состојба да презема не само видео на компјутер, туку и музика.

За разлика од двата претходни додатоци, чија работа е ограничена на одредени веб-ресурси, со користење на Video DownloadHelper можете да преземете музика од скоро било која страница каде постои можност за репродукција преку Интернет.

Преземете додаток за преземање видео-помошник

Преземач на видео блиц

Друг ефикасен преземач за Mozilla Firefox, овозможувајќи ви да преземете музика од скоро која било веб-страница.

За разлика од Видео преземање помошник, овој додаток има многу поудобен интерфејс, кој веднаш ви овозможува да започнете со преземање на аудио и видео датотеки.

Преземете додаток за преземање Flash Video

Flashgot

Одличен функционален додаток кој ви овозможува да преземате музика од скоро која било страница на Интернет.

Овој додаток е многу функционален, овозможувајќи ви да изберете алтернативен bootloader (стандардно е стандардниот за Mozilla Firefox), може веднаш да започне со преземање или пред-прикажување прозорец во кој можете да доделите папка за зачувување на датотеката, тој е обдарен со опција за конфигурирање на формати на датотеки за кои додаток може преземете и многу повеќе.

Преземете го додатокот FlashGot

Секоја од презентираните дополнувања ќе ви овозможи да преземате музика на вашиот компјутер во секое време, создавајќи ваша сопствена офлајн библиотека. Било кој од додатоците што ви се допаѓа може да се инсталира бесплатно во прелистувачот Mozilla Firefox од нашата страница.

Pin
Send
Share
Send