Поправка на датотеки РС 1.1

Pin
Send
Share
Send

Ситуациите кога станува невозможно да се отворат какви било слики на компјутер секогаш предизвикуваат многу негативни емоции, особено кога личните датотеки испаѓаат овие датотеки. Меѓутоа, ако наидете на сличен проблем, тогаш не очајувајте, бидејќи разни програми можат да помогнат во обновата на оштетените слики.

Една од нив е ПОПРАВКА на датотеки ПОПРАВКА. Задачите на оваа програма вклучуваат анализа на слики и нивна реставрација во случај на откривање на оштетување.

Анализа и истражување

Оваа програма има 2 функции: „Анализа“ и „Студија“. Првиот спроведува прилично површна студија за структурата на избраната датотека со слики со цел да ги најде најважните грешки во неговиот код.

Вториот трае малку подолго од „Анализа“ и е наменет за подлабок и подетален преглед на структурата на датотеката. Ви овозможува да откриете разни мали недостатоци во неа, што, сепак, може да предизвика проблеми со правилното прикажување на фотографијата.

Обнова на фотографии

Главната функција на RS File Repair е да ги обновите сликите засновани врз студии на нивниот код. Програмата ви овозможува да го вратите интегритетот на фотографии и други слики зачувани во најчестите формати.

Волшебник за обновување

Волшебникот за обновување ги вклучува сите функции наведени погоре, како и чекор-по-чекор инструкции за да се олесни употребата на програмата за обнова на датотеки РС.

Предности

  • Брза проверка и обновување на датотеки;
  • Едноставен и интуитивен интерфејс;
  • Достапност на поддршка за рускиот јазик.

Недостатоци

  • Платен модел на дистрибуција.

Поправката на датотеки RS е одлична алатка за откривање и отстранување на грешки во кодот на графичките датотеки, што на крајот доведува до нивно закрепнување. Благодарение на вградениот „Волшебник за обновување“ Користењето на програмата нема да предизвика тешкотии за скоро сите корисници.

Преземете пробна верзија на RS File Repair

Преземете ја најновата верзија на програмата од официјалната страница

Оценете ја програмата:

★ ★ ★ ★ ★
Оценка: 5 од 5 (1 глас)

Слични програми и статии:

Поправка на Windows Поправка на грешка Враќање на датотеки SoftPerfect Удобно закрепнување датотека

Споделете напис на социјалните мрежи:
Поправката на датотеки RS е одлична алатка за испитување на датотеки со слики за оштетување и нивно враќање.
★ ★ ★ ★ ★
Оценка: 5 од 5 (1 глас)
Систем: Виндоус 7, 8, 8.1, 10, XP, Виста
Категорија: Прегледи на програмата
Развивач: Софтвер за обнова
Цена: 16 долари
Големина: 4 MB
Јазик: руски
Верзија: 1.1

Pin
Send
Share
Send